Ruime kampeerplaatsen en veel speelruimte.
Speeltuin met trampoline bij familiecamping Hendriks wijkje.
Ponyrijden vlakbij Attractiepark Slagharen.
Kinderboerderij bij Hendriks wijkje.
Barbecuen bij familiecamping Hendriks wijkje.
kinderboerderijtje bij familiecamping Hendriks wijkje.

Gezellig onthaasten bij Familiecamping Hendriks wijkje in Drenthe

Familiecamping Hendriks Wijkje beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen beschikken over 6A stroomaansluiting en een gedeelde waterkraan (per 2 plaatsen). Vanaf uw plekje heeft u ten alle tijde zicht op uw kinderen, die zich uren kunnen vermaken in de grote zandbak, met speeltoestellen en de trampoline. Ook de Shetlandpony’s zorgen voor vermaak. Kinderen mogen de pony’s helpen verzorgen en een rondje erop rijden. Met paard en wagen verzorgen wij graag leuke tochtjes voor de kinderen. Uw huisdier is altijd welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein wordt uitgelaten. De camping heeft een leuk dierenweitje met geiten en kippen.

Wil je de dag graag beginnen met een ontbijt met verse broodjes dan kun je deze dagelijkse bestellen bij de receptie. De volgende ochtend staat de bestelling voor je klaar. Koop een doosje eitjes van de scharrelkippen die op de camping rondlopen en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook ijsjes worden op de camping verkocht. Wekelijks heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige barbecue avond. Door samen met andere kampeerders een praatje te maken en tegelijkertijd een prima maaltijd te gebruiken ervaar je de unieke sfeer van de camping.

Bij de receptie kunnen u en uw kinderen zich ook vermaken als het weer wat tegenzit. Kinderen kunnen knutselen en gebruik maken van het aanwezige speelgoed of een film kijken, terwijl u gezellig een krant kunt lezen of een spelletje doen.

Wilt u zelf uw pony of paard meenemen? Dan kunt u deze lekker laten grazen op het grote weiland grenzend aan de camping.

Er is veel mogelijk bij minicamping Hendriks wijkje. Heeft u een vraag of wilt u reserveren? Neemt u dan gerust contact op.