Kom gezellig een weekend kamperen met familie of vriendenclub.

Dankzij de kleinschaligheid en het grote veld, is onze camping uitstekend geschikt om een weekend kamperen te organiseren voor je familie of vriendenclub. In het laag seizoen is het  lekker rustig en heb je met een beetje geluk, de camping alleen voor je familie of vrienden. Ook voor de familieleden of vrienden zonder eigen caravan of tent bieden de pipowagen en de 4 safaritenten een mooie gelegenheid om toch mee te kunnen.

Wanneer op vrijdagmiddag of avond de familie of vriendenclub compleet is, verzorgen wij de koffie en thee met wat lekkers erbij. Tijdens het weekend kun je gewoon van alle aanwezige faciliteiten gebruik maken en kun je op zaterdag met je familie of vrienden genieten van een geheel verzorgende BBQ. Ook is het mogelijk om de pipowagen en de safaritenten te huren voor de familieleden of vrienden die geen eigen tent of caravan hebben. Tref je net slecht weer tijdens je familie of vriendenweekend, dan staat ons receptiegebouw ook tot jullie beschikking om met z’n allen er behaaglijk te verblijven. Tenslotte hoef je op zondagochtend niet te haasten om huiswaarts te keren want dan mag je nog de hele dag op de camping blijven.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk voor uw familie of vriendenweekend is of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.