Safaritenten huren
Safaritent vlakbij Slagharen
Veel leefruimte
safaritent te huur
lekker loungen
Komplete safarikeuken

Safaritent

Wil je graag komen kamperen op minicamping Hendriks wijkje, maar je hebt geen caravan of tent of geen zin om te stoeien met de tentstokken voor een paar daagjes uit. Wat dacht je van een volledig ingerichte safaritent? De safaritenten zijn ruim genoeg voor 6 personen, maar ingericht voor 4 personen, Waardoor er ruimte genoeg is om zelfs 2 kinderbedjes te plaatsen.De inventaris is wel voor 6 personen. Vanaf voorjaar 2019 hebben we 4 safaritenten en staan recht tegenover de speeltuin.Wellicht een idee om alle 4 de tenten te huren voor een familie -of vrienden weekend. Wil je toch met 6 personen 1 safaritent huren? Dan kan er ook een extra bijzettentje bij gehuurd worden. Wanneer je lakenpakketten besteld, dan zijn ook nog de bedden opgemaakt bij aankomst. Dat maakt je verblijf in 1 van onze safaritenten wel extra relaxt.

Wil je een verblijf  in 1 van onze  safaritent reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie over het huren van safaritenten kun je ook kijken bij Vodatent.

Kijkt u bij familiecamping voor een indruk van de camping. Kijkt u bij faciliteiten voor een overzicht aan moderne voorzieningen op het terrein.

Wil je een korte impressie van onze camping en de safaritenten?