06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Faciliteiten

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

receptie Hendriks wijkje

De receptie

Wanneer je bij familiecamping Hendriks wijkje aankomt kun je je eerst komen melden bij de receptie. Bij de receptie kun je ‘s morgens je bestelde vers gebakken broodjes ophalen. Maar je kunt er ook terecht om een lekker ijsje te kopen. Ons receptiegebouw biedt ook uitkomst als het weer een dag tegenzit. Voor de kinderen staat er een grote kist met speelgoed en zijn er ook leuke kinderboeken. Op echte regendagen mogen de kinderen ook een film bekijken. De grote mensen kunnen er gezellig zitten om een tijdschrift of krantje te lezen.

Op het kampeerveld

Familiecamping Hendriks wijkje heeft een groot kampeerveld, met rondom ruime kampeerplaatsen, daarnaast staan er ook 4 safaritenten en een pipowagen. Vanaf de ruime kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagen heb je volop uitzicht op de spelende kinderen in de speeltuin. De speeltuin heeft diverse speeltoestellen, zoals een klimrek, Schommels, een glijbaan en een trampoline. Ook is de speeltuin een hele grote zandbak. Wat ook erg fijn is, de speeltuin staat het grootste deel van de dag in de schaduw van grote bomen. De kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagen hebben een 6A stroomaansluiting en per 2 plaatsen een waterkraan. Verder kun je op het hele veld onze Wifi gebruiken. Het kampeerveld is autovrij. Hierdoor kunnen de kinderen veilig spelen op het veld. Wanneer je caravan of tent klaar is voor je verblijf, dan graag je auto op het parkeerplaats zetten.

Groot kampeerveld
Sanitairgebouw Hendriks wijkje

Het sanitair

De camping heeft een modern, verwarmd sanitairgebouw die van alle gemakken is voorzien. Het gebouw heeft 4 gewone toiletten en 3 doucheruimtes. Om te douchen heb je geen douchemuntjes nodig. Wat wel erg fijn is. Aan de zijkant van het gebouw is een ruime familiedouche inclusief toilet en wastafel. Deze is ook geschikt voor minder valide mensen. Verder is er een wasmachine, centrifuge en koel-vriescombinatie aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

vers gebakken broodjes
receptie Hendriks wijkje
sanitair voor mindervalide
Het sanitair