06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Kindvriendelijke minicamping Drenthe

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Pony's verzorgen vlakbij Slagharen

Kindvriendelijke minicamping Drenthe

Een kindvriendelijke minicamping in Drenthe: dat is onbezorgd vakantie vieren. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen die nog niet het vermaak van een animatieteam of groot zwembad nodig hebben om zich te vermaken.   Terwijl de kinderen zich vermaken  met vriendjes en vriendinnetjes en alles wat de minicamping te bieden heeft. Hebben de ouders altijd het overzicht op de kinderen. Mama en papa kunnen dan lekker bij komen van alle hectiek van het gewone leven. Eindelijk dat mooie boek lezen, koffie drinken, lekker kletsen met andere kampeerders of gewoon lekker niets te doen. Kids blij, papa en mama of opa en oma ook blij.

Familiecamping Hendriks wijkje

Familiecamping Hendriks wijkje is ook een zo’n kindercamping waar het fijn is om te kamperen met kinderen. Wat vind je bij ons, wat jullie vakantie zo compleet maakt:

  • Vanaf  je caravan of tent altijd overzicht op je kinderen die heerlijk spelen in de schaduwrijke speeltuin.
  • Vooral tijdens de schoolvakanties zijn er altijd wel genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.
  • “s Avonds, wanneer iedereen weer op de camping is, mogen de kinderen nog helpen om de pony’s te borstelen en daarna nog een rondje op een pony rijden en af en toe wordt onze fjord voor de kar gespannen voor de ritje.
  • De kinderen mogen altijd samen met mama of papa kijken bij onze geitjes en kipjes in het kinderenboerderijtje en ’s morgens mogen ze helpen bij het voeren.
  • Werkt het weer een dagje niet zo goed mee, bij de receptie kunnen ze ook binnen spelen, een boekje lezen of een film kijken.
Ravotten op de trampoline in Drenthe
Recreatieplas Schoonhoven

Op vakantie in Drenthe.

De provincie Drenthe  is een uitstekende bestemming voor een kindvriendelijke vakantie. Je kunt hier een hele zomervakantie verblijven zonder te vervelen. Zo is er altijd wel een mooi zwemmeer, speelbos, dierenpark of attractiepark in de buurt. in de omgeving van familiecamping Hendriks wijkje zijn vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit, zoals: het zwemmeer van Recreatiegebied Schoonhoven, Attractiepark Slagharen, Wildlands Adverture Zoo Emmen, De Drentse Koe, the Nature Game Drenthe en nog veel meer.

Wil je komen met je gezin kamperen bij familiecamping Hendriks wijkje, maar je hebt geen eigen caravan of tent? Kijk dan eens naar onze knusse pipowagen of misschien is een volledig ingerichte safaritent meer voor jullie. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Kindercamping in Drenthe
Genoeg zand voor de mooiste bouwwerken
Met z'n allen op de trampoline bij Hendriks wijkje
Zonnige plaatsen op minicamping