06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Safaritenten

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Safaritenten.

Je wilt graag kamperen, maar hebt geen eigen caravan of tent. Dan kun je ook een safaritent huren. Je wilt liever niet op zo’n grote massale camping, maar je hebt voorkeur voor een kleine overzichtelijke camping, Of gewoon eens een weekendje  er met je  gezin even tussenuit. Dan is een volledig ingerichte safaritent huren op familiecamping Hendriks wijkje precies wat je zoekt,  Alleen wat kleding. handdoeken en speelgoed inpakken en meteen vanaf aankomst op de camping het perfecte vakantiegevoel ervaren.

Binnen in de safaritenten

Onze safaritenten staan recht tegenover de speeltuin en hebben een leefoppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en ruim genoeg voor 6 personen, maar is ingericht voor 4 personen. De safaritenten hebben een ruime woonkamer met een  complete keuken op wielen, zodat je met mooi weer gezellig buiten kunt koken. De voorwand van de tent is geheel open te ritsen waardoor het grote terras met luifel bij de woongedeelte komt. Achter in de tent zijn 2 slaapkamers, een ouder slaapkamer met 2-persoonsbed en kinderslaapkamer met stapelbed, een extra kast en standaard is er een campingbedje en kinderstoel aanwezig.

Er is geen sanitair in de safaritenten aanwezig, daarvoor ga je naar het sanitairgebouw.

kinderbed en kinderstoel
safaritenten in de zon

Safaritent(en) huren.

Op familiecamping Hendriks wijkje hebben we 4 safaritenten. Allen ingericht voor 4 personen. Wil je toch met 6 personen 1 safaritent huren? Dan is er in de kinderslaapkamer nog ruimte voor een luchtbed of kan er ook een extra bijzettentje bij gehuurd worden. Wellicht ook een idee om naast kampeerplaatsen ook 1 of meerdere safaritenten te huren voor een familie -of vrienden weekend, Een mooie oplossing wanneer niet iedereen van de familie of vrienden een eigen kampeeruitrusting heeft.

Kijk bij familiecamping voor een indruk van de camping. Kijk bij faciliteiten voor een overzicht aan moderne voorzieningen op het terrein of bij omgeving om te zien wat er allemaal in de directe omgeving en de rest van Drenthe te beleven valt.

slaapkamer safaritent
nderslaapkamer safaritent
woonkamer safaritent
keuken safaritent