06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Pipowagen

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Pipowagen

Wil je wel de gezelligheid van kamperen, genieten van het buitenleven of gewoon maar een paar dagen er tussen uit? Maar je wilt  liever geen gedoe met het sjouwen van kampeerspullen? Dan is de volledig uitgeruste pipowagen bij familiecamping Hendriks wijkje een uitstekende keuze voor je. Onze pipowagen is zo ingericht, dat je er prima met 4 personen in kunt verblijven. Ook voor de pipowagen hebben we geen vaste wisseldagen. Je kunt zelf bepalen op welke dag je komt en weer vertrekt en voor hoeveel dagen je komt. Ook in het hoog seizoen.

Binnen in de pipowagen.

In de knusse pipowagen is een keukentje met koelkast en gaskookplaat aanwezig. In het keukentje vind je alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Een gezellige zithoek met tweepersoons slaapbank, eettafel met 4 stoelen en een tweepersoons bedstee. Ook het bedlinnen is aanwezig en geheel gratis te gebruiken. Verder is er voor de koudere dagen een elektrisch kacheltje aanwezig om het toch lekker behaaglijk te maken. Ook staat er bij de pipowagen buiten een tafel met fijne stoelen, om hier lekker in het zonnetje te kunnen eten of van het buitenleven te genieten. De pipowagen heeft echter geen eigen sanitair aan boord. Daarvoor kun je in ons sanitairgebouw terecht. Het blijft tenslotte wel kamperen. Alleen iets luxer. Kijk bij faciliteiten voor ons sanitair.

Pipowagen van binnen
Campingveld

Combineren met een arrangement.

Vind je het leuk om eens gezellig naar Wildlands Adventure Zoo Emmen of naar Attractiepark Slagharen te gaan? Alleen is het te ver weg van huis om het op 1 dag te plannen? Wij hebben arrangementen om 1 of 2 overnachtingen te combineren met een bezoek aan Wildlands of Slagharen of misschien wel naar allebei. Kijk bij onze arrangementen wat de mogelijkheden en de tarieven zijn. Verder zijn er in de omgeving nog vele mogelijkheden voor een vakantie om nooit te vergeten.

Pipowagen van binnen
2-PJersoons bedstee pipowagen
keuken van pipowagen
Interieur pipowagen