06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Omgeving

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

In de omgeving van Familiecamping Hendriks Wijkje

 

familiecamping Hendriks wijkje ligt in het zuidwesten van de provincie Drenthe, vlakbij de  dorpen Elim en Hollandscheveld in de gemeente Hoogeveen.

In Drenthe valt er voor kinderen een heleboel te beleven. Zo ligt Attractiepark Slagharen op maar 10 autominuten afstand van de camping. Maar zo zijn er nog vele andere mogelijkheden voor een dagje uit met het gezin.Bij mooi weer wellicht lekker zwemmen, relaxen en vissen bij recreatieplas Schoonhoven. Met slecht weer kun je heerlijk zwemmen in Zwembad de Dolfijn in Hoogeveen en zijn er ook Indoor speelparadijzen dichtbij. Bij onze receptie vind je een wand vol folders om ideeën  op te doen.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een verblijf bij familiecamping Hendriks wijkje staat garant voor een onbezorgde en plezierige vakantie. Hieronder staan een aantal suggesties voor leuke uitstapjes. Heb je vragen of wil je een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Arrangement met Wildlands

Wildlands Adventure
Zoo in Emmen

Maak een wereldreis op 1 dag. Bezoek de olifantenfamilie en klim via touwbruggen door de jungle tussen de apen. zie de leeuwenwelpjes in de Safari Serenga en bewonder de capriolen van de zeeleeuwen en ijsberen in Nortica.

Zwembad de Dolfijn
in Hoogeveen

Zoek je vermaak op een regenachtige dag? Dan kun je naar  Zwembad de Dolfijn in Hoogeveen. Er zijn 4 baden: een introductiebad, een wedstrijdbad, een peuterbad en een recreatiebad. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het restaurant van het zwembad,

Zwembad de Dolfijn
Drouwenerzand

Drouwenerzand

Zijn je kinderen eigenlijk wat te klein voor attractiepark Slagharen? Dan is Attractiepark Drouwenerzand ook een hele goeie optie. De attracties en speeltoestellen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De entree is ook inclusief alle eten en drinken.

Attractie- en
vakantiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Arrangement met Slagharen

Fietsen in de omgeving

Drenthe staat natuurlijk bekend als dé fietsprovincie van Nederland. Ook in de omgeving van Familiecamping Hendriks wijkje zijn vele mogelijkheden voor het maken van fietstochten. Wat erg fijn is in onze omgeving, de meeste wegen en fietspaden Je kunt heel makkelijk zelfs routes samenstellen dankzij de fietsknooppunten, maar er zijn ook gemarkeerde fietsroutes. Hieronder geven we je alvast een paar suggesties.

En er is nog veel meer…

In Drenthe valt er een heleboel te beleven, Bekijk hieronder de vele ideeën voor een dagje uit.

Daarnaast worden er ook veel evenementen georganiseerd in en om Hoogeveen.