06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Minicamping Drenthe

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

safaritenten in Drenthe

Minicamping Drenthe,

Minicamping  Drenthe

Familiecamping Hendriks wijkje

Familiecamping Hendriks wijkje is ook een zo’n kindercamping waar het fijn is om te kamperen met kinderen. Wat vind je bij ons, wat jullie vakantie zo compleet maakt:

  • Vanaf¬† je caravan of tent altijd zicht op je kinderen die heerlijk spelen in de schaduwrijke speeltuin.
  • Vooral tijdens de schoolvakanties zijn er altijd wel genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.
  • “s Avonds, wanneer iedereen weer op de camping is, mogen de kinderen nog helpen om de pony’s te borstelen en daarna nog een rondje op een pony rijden en af en toe wordt onze fjord voor de kar gespannen voor de ritje.
  • De kinderen mogelijk altijd kijken bij onze geitjes en kipjes in het kinderenboerderijtje en ’s morgens mogen ze helpen bij het voeren.
  • In de omgeving zijn heel veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit, zoals: het zwemmeer van Recreatiegebied Schoonhoven, Attractiepark Slagharen, Wildlands Adverture Zoo Emmen, De Drentse Koe en nog veel meer.
  • Werkt het weer een dagje niet zo goed mee, bij de receptie kunnen ze ook binnen spelen, een boekje lezen of een film kijken.
Familiecamping Hendriks wijkje
Pipowagen familiecamping

Minicamping Drenthe Huur accommodaties

Pipowagen voor 4 personen

Wanneer je bij minicamping Hendriks wijkje het campingveld op loopt staat direct aan de rechter kant onze 4 persoons pipowagen. De pipowagen is gezellig en praktisch ingericht. Helemaal voorin een keukenblokje met koelkast en gasfornuis. In de kastjes vindt je alle potte en pannen en bestek en servies die je nodig hebt voor het bereiden en nuttige van een heerlijke maaltijd. Daarbij hoort ook een inklapbare eettafel en stapelbare stoelen. Wanneer je ze niet gebruikt staan ze netjes aan de kant voor de nodige bewegingsruimte. In het middel van de pipowagen een zithoekje met 2-zits bankje wat je ook in een handomdraai uitklapt tot een comfortabel bed. Achterin de pipowagen is een 2-persoonsbedstee. Bij de pipowagen staat buiten ook een extra tafel en stoelen om heerlijk van het buitenlen te genieten.

Safaritenten voor 4 personen

Recht tegenover de speeltuin staan onze 4 safaritenten. De safaritenten zijn volledig ingericht met echte meubelen en verrassend ruim. Het zijn net vakantiehuisjes. maar dan gemaakt van stevige tentdoek. wat toch het ultieme kampeergevoel zorgt. De safaritenten zijn groot genoeg voor 6 personen, maar ingericht voor 4 personen. Zo is er ruimte genoeg in de kinderslaapkamer campingbedje(s) bij te plaatsen. Er staat zelfs een extra kast in de kinderslaapkamer om meer spulletjes overzichtelijk in op te bergen. Aan de voorkant van de safaritenten een grote veranda waar je heerlijk kunt relaxen op de loungebank. Eindelijk die mooie boek lezen en ondertussen kijk je met een schuin oogje naar je kinderen, die zich heerlijk vermaken in de speeltuin.

vooraanzicht safaritent
verse broodjes en eitjes

Wij ontzorgen je graag

Wil je de dag graag beginnen met een ontbijt met verse broodjes dan kun je deze dagelijkse bestellen bij de receptie van de familiecamping. De volgende ochtend staat de bestelling voor je klaar. Koop een doosje eitjes van de scharrelkippen die op de camping rondlopen en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook ijsjes worden bij de receptie verkocht. Wekelijks heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige barbecue avond. Door samen met andere kampeerders een praatje te maken en tegelijkertijd een prima maaltijd te gebruiken ervaar je de unieke sfeer van de familiecamping.

Kindercamping in Drenthe
Speeltuin in de schaduw in Drenthe
geitjes voeren camping Hendriks Wijkje
ponyrijden op kindercamping in Drenthe