06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Pipowagen camping

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

pipowagen in de zon

Camping met pipowagen

Pipowagen camping. vind je het leuk om met je gezin te gaan kamperen, maar je wil niet steeds met eigen tent of caravan op stap. Misschien wil je dan wel overnachten in een pipowagen op een kleinschalige kindvriendelijke camping? Bij familiecamping Hendriks wijkje is dat mogelijk. Wij verhuren een gezellig ingerichte pipowagen voor  maximaal 4 personen. De knusse pipowagen is heel praktisch ingericht, met:

  • voorin de pipowagen een compleet ingericht keukentje met alle nodige inventaris, zoals: pannen, servies, bestek, koelkast, gasfornuis, spoelbak met koud water.
  • een gezellige zithoek met tweepersoons slaapbank, uitklapbare eettafel met 4 stapelbare stoelen
  • een comfortabele tweepersoons bedstee. Ook het bedlinnen is aanwezig en geheel gratis te  gebruiken.
  • voor de koudere dagen in het voor -en naseizoen is er ook een elektrisch kacheltje in de pipowagen aanwezig.

Waar staat de pipowagen?

Wanneer je het campingveld op loopt, vind je de pipowagen direct rechts van je. De pipowagen heeft ook een tafel met stoelen buiten voor de pipowagen, waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje terwijl je zicht hebt op je spelende kinderen. Er is geen eigen sanitair in de pipowagen aanwezig, Maar het is niet ver lopen naar onze moderne sanitairgebouw . Kijk bij onze faciliteiten voor onze sanitairgebouw en de andere faciliteiten die op de camping aanwezig zijn.

Campingveld
Pipowagen

Pipowagen met arrangement

Wil je eens een weekendje er tussen uit? Vind je het leuk om dan eens naar Attractiepark Slagharen of misschien wel naar Wildlands Adventure Zoo Emmen? Heen en weer reizen op 1 dag is te ver? Reserveer dan een onze pipowagen met een arrangement. Zo zijn er arrangementen te boeken voor overnachten in de pipowagen in  combinatie met entreetickets voor Attractiepark Slagharen of Wildlands Adventure Zoo Emmen. Heb je interesse? Kijk dan bij onze arrangementen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Pipowagen van binnen
2-PJersoons bedstee pipowagen
keuken van pipowagen
Interieur pipowagen