06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Familiecamping

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Groot kampeerveld

 Familiecamping Hendriks wijkje, kom gezellig onthaasten in Drenthe

Familiecamping Hendriks Wijkje heeft een groot veld met ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen beschikken over 6A stroomaansluiting en een gedeelde waterkraan (per 2 plaatsen). Op het veld staan ook 4 safaritenten en een pipowagen. Vanaf je plekje heb je altijd zicht op je kinderen. Die zich uren kunnen vermaken in de speeltuin, met speeltoestellen, een trampoline en veel zand. Ook de Shetlandpony’s zorgen voor vermaak. Kinderen mogen helpen bij het verzorgen van de pony’s en er een rondje op rijden. Met paard en wagen maken wij graag leuke tochtjes met de kinderen. Je huisdier is op onze familiecamping altijd welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein wordt uitgelaten. De camping heeft een leuk dierenweitje met geiten en kippen

Wij ontzorgen je graag

Wil je de dag graag beginnen met vers gebakken broodjes, dan kun je deze dagelijkse bestellen bij de receptie van de familiecamping. De volgende ochtend staat de bestelling voor je klaar. Koop een doosje eitjes van de scharrelkippen die op de camping rondlopen en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook ijsjes worden bij de receptie verkocht. Je kunt regelmatig deel nemen aan een gezellige camping-barbecue. Door samen met andere kampeerders een praatje te maken en tegelijkertijd een prima maaltijd te gebruiken ervaar je de unieke sfeer van de familiecamping.

verse broodjes en eitjes
Familie vrienden weekend

Kom gezellig een weekend kamperen met familie of vriendenclub.

Dankzij de kleinschaligheid en het grote veld, is onze camping uitstekend geschikt om een weekend kamperen te organiseren voor je familie of vriendenclub. In het laag seizoen is het  lekker rustig en heb je met een beetje geluk, de camping alleen voor je familie of vrienden. Ook voor de familieleden of vrienden zonder eigen caravan of tent bieden de pipowagen en de 4 safaritenten een mooie gelegenheid om toch mee te kunnen.

Wanneer op vrijdagmiddag of avond de familie of vriendenclub compleet is, verzorgen wij de koffie en thee met wat lekkers erbij. Tijdens het weekend kun van alle aanwezige faciliteiten gebruik maken. Ook is er de mogelijkheid om op  zaterdag met je familie of vrienden te genieten van een geheel verzorgende BBQ. Tijdens je familie of vriendenweekend kun je het receptiegebouw gebruiken om er gezellig met elkaar te zitten. Tenslotte hoef je op zondagochtend niet te haasten om huiswaarts te keren want je mag nog de hele dag op de camping blijven.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is  voor uw familie of vriendenweekend of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ponyrijden op kindercamping in Drenthe
Speeltuin in de schaduw in Drenthe
geitjes voeren camping Hendriks Wijkje
Kindercamping in Drenthe