06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

De camping

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Groot kampeerveld

De camping

Familiecamping Hendriks Wijkje heeft een groot veld met ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen beschikken over 6A stroomaansluiting en een  waterkraan (per 2 plaatsen).Recht tegenover de speeltuin staan 4 safaritenten en dichtbij de ingang van het veld staat een pipowagen. Vanaf je plekje heb je altijd zicht op je kinderen. Die zich uren kunnen vermaken in de speeltuin, met speeltoestellen, een trampoline en veel zand. Ook de pony’s zorgen voor vermaak. ’s Avonds rond 7 uur, gaat campingeigenaresse Coby met de  kinderen  1 of 2 van de pony’s borstelen en opzadelen er mogen de kinderen een rondje rijden. Ook spannen we regelmatig een karretje achter 1 van de pony’s en mogen de grotere kinderen zelf sturen. Ook is het mogelijk dat de kinderen Coby helpen bij het voeren van de dieren. Je huisdier is op onze familiecamping altijd welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein wordt uitgelaten. De camping heeft een leuk dierenweitje met geitjes en kipjes.

Wij ontzorgen je graag

Wil je de dag graag beginnen met vers gebakken broodjes, dan kun je deze dagelijkse bestellen bij de receptie van de familiecamping. De volgende ochtend staat de bestelling voor je klaar. Koop er een paar eitjes bij, deze zijn van onze eigen scharrelkippen die op de camping rondlopen en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook ijsjes worden bij de receptie verkocht. Je kunt regelmatig deel nemen aan een gezellige camping-barbecue. Door samen met andere kampeerders een praatje te maken tijdens een heerlijke maaltijd, beleef je de unieke sfeer van de familiecamping.

verse broodjes en eitjes
Laadpaal voor elektrische auto's

Duurzaamheid op de camping

Wat doen wij zoal aan duurzaamheid op de camping?

  • Het is mogelijk bij ons je elektrische auto op te laden.
  • Vrijwel alle stroomverbruik op de camping wordt opgewekt door onze eigen zonnepanelen.
  • Alle lampen op de camping zijn voorzien van zuinige ledverlichting. Een deel van de verlichting is zelfs op solar.
  • Voor de douches hebben we waterbesparende douchkoppen, maar dit gaat niet ten kosten van het douchcomfort. We krijgen zelfs vaak complimentjes over de fijne douches.
  • Het afval wordt gescheiden ingezameld.
  • Voor het schoonmaken wordt geen chloor gebruikt, maar grotendeels biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddelen.

Kom gezellig een weekend kamperen met familie of vriendenclub.

Dankzij de kleinschaligheid en het grote veld, is onze camping uitstekend geschikt om een weekend kamperen te organiseren voor je familie of vriendenclub. In het laag seizoen is het  lekker rustig en heb je met een beetje geluk, de camping alleen voor je familie of vrienden. Ook voor de familieleden of vrienden zonder eigen caravan of tent bieden de pipowagen en de 4 safaritenten een mooie gelegenheid om toch mee te kunnen.

Wanneer op vrijdagmiddag of avond de familie of vriendenclub compleet is, verzorgen wij de koffie en thee met wat lekkers erbij. Tijdens het weekend kun van alle aanwezige faciliteiten gebruik maken. Ook is er de mogelijkheid om op  zaterdag met je familie of vrienden te genieten van een geheel verzorgende BBQ. Tijdens je familie of vriendenweekend kun je het receptiegebouw gebruiken om er gezellig met elkaar te zitten. Tenslotte hoef je op zondagochtend niet te haasten om huiswaarts te keren want je mag nog de hele dag op de camping blijven.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is  voor uw familie of vriendenweekend of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ponyrijden op kindercamping in Drenthe
geitjes voeren camping Hendriks Wijkje
De safaitenten recht tegenover de speeltuin