06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Kamperen in Drenthe

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

safaritenten in de zon

Kamperen in Drenthe.

Kamperen in Drenthe: Wil je ook eens heerlijk kamperen in Drenthe? Dan zit je bij minicamping Hendrikswijkje helemaal goed! Wij hebben prachtige ruime kampeerplaatsen onze camping ligt in het plaatsje Elim vlakbij Hoogeveen en Slagharen.

Kamperen Drenthe faciliteiten

De faciliteiten waar u als campinggast gebruik van mag maken zijn uitstekend. De rustige omgeving zorgt voor pure ontspanning. Zo kunt u er het hele jaar weer tegenaan. We ontvangen onze gasten bij de receptie hier kun je ‘s morgens ook je bestelde vers gebakken broodjes ophalen. Een lekker ijsje kun je er ook kopen. Kinderen kunnen zich ook goed vermaken in ons receptiegebouw. We hebben een grote kist met speelgoed en zijn er ook leuke kinderboeken. We kunnen zelfs voor de kinderen een leuke film opzetten die ze dan kunnen kijken. Uiteraard kun je er zelf ook gezellig zitten om een tijdschrift of krantje te lezen.

Kom kamperen in Drenthe bij minicamping Hendrikswijkje en ervaar het zelf!

Kamperen in Drenthe met kinderen

In de buurt van onze camping is voor kinderen heel veel te doen. Attractiepark Slagharen ligt heel dichtbij (10 autominuten). Uiteraard is dat niet het enige wat je kunt doen met de kinderen. Wij hebben een wand met folders bij de receptie waar je ideeën mee op kunt doen. We noemen er een aantal;

  • Lekker zwemmen, relaxen en vissen bij recreatieplas Schoonhoven.
  • Bij slecht weer: in Zwembad de Dolfijn in Hoogeveen,
  • Naar één van de Indoor speelparadijzen.
Ravotten op de trampoline in Drenthe
kllimmen en klauteren

Kamperen in een safaritent in Drenthe

Wel het kampeergevoel, maar toch net iets meer luxe en comfort? Huur dan een safaritent. Wil je graag op een kleine overzichtelijke camping kamperen en niet op zo’n grote massale camping? Of wil je er met het gezin gewoon een weekendje tussenuit? Daar zijn onze volledig ingerichte safaritenten bij uitstek geschikt voor. Je hoeft alleen je koffer maar te pakken en wat speelgoed voor de kids. Heerlijk toch? Meteen bij aankomst op de camping zal je het perfecte vakantiegevoel ervaren.

Autovrije camping

Onze camping is autovrij dus je kunt optimaal genieten. Hoe fijn is dat? Laat de (klein)kinderen maar rustig rondlopen, je hoeft je geen zorgen te maken over rondrijdende auto’s. Als de tent of caravan staat, parkeer je de auto op de parkeerplaats.