06-13195805 | info@hendrikswijkje.nl | Groot Hendrikswijk 1 | 7916 TG Elim | Contact

Kindercamping in Drenthe

Zoek en boek een vakantie die je nooit meer gaat vergeten.

Geitjes voeren in Drenthe

Kindercamping in Drenthe

Kindercamping in Drenthe, zoek je een kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan zit u bij mini camping Hendriks wijkje helemaal goed. Bij ons hebben de kinderen de tijd van hun leven. Op minicamping Hendriks wijkje komen vaak jonge gezinnen of oma’s en opa’s met hun kleinkinderen om heerlijk te kamperen. We nemen altijd volop de tijd voor onze gasten, dit komt omdat wij zelf ook gek zijn van kamperen. De kleinschaligheid van onze camping vinden heel veel van onze gasten een positief punt. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met onze gasten te hebben, dit kan goed omdat wij een kleine camping zijn.

Kindercamping in Drenthe faciliteiten

Onze receptie is waar wij onze gasten ontvangen en waar je ‘s morgens je bestelde vers gebakken broodjes kunt ophalen. Je kunt er ook een lekker ijsje kopen, lekker als het zomers warm weer is. Is het een keer iets minder weer dan kunnen de kinderen zich ook goed vermaken in ons receptiegebouw. We hebben een grote kist met speelgoed en zijn er ook leuke kinderboeken. We kunnen zelfs voor de kinderen een leuke film opzetten die ze dan kunnen kijken. Uiteraard kun je er zelf ook gezellig zitten om een tijdschrift of krantje te lezen.

Het grote kampeerveld heeft rondom ruime kampeerplaatsen. Op dit veld staan ook 4 safaritenten en een pipowagen. Het mooie is dat je vanaf alle plekken heel goed zicht hebt op de spelende kinderen in de speeltuin. De speeltuin heeft diverse speeltoestellen, zoals een klimrek, Schommels, een glijbaan en een trampoline. Wij hebben ook een hele grote zandbak. Het grootste deel van de dag staat de speeltuin in de schaduw van de grote eikenbomen. Wel zo fijn als het een hele warme zomerdag is. De kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagen hebben een 6A stroomaansluiting en een gedeelde waterkraan (per 2 plaatsen). Er is Wifi op het hele veld. Kinderen kunnen veilig spelen op het veld omdat het terrein autovrij is.

Ponyrijden
Grote zandbak Hoogeveen

Speciaal voor de kinderen.

Onze Shetlandpony’s zijn zeer geliefd. Want wat is er nu leuker dan het helpen verzorgen van de pony’s en er dan een rondje op rijden. We verzorgen ook leuke tochtjes voor de kinderen met paard en wagen. Heb je zelf huisdieren en wil je die meenemen? Dat is op kindercamping in Drenthe ook mogelijk. Wij vragen je wel om honden aangelijnd te houden en ze buiten het terrein uit te laten. Op het terrein vind je ook een dierenweide met geiten en kippen.

We hebben een modern en verwarmd sanitairgebouw. Het gebouw heeft 4 gewone toiletten en 3 doucheruimtes. We werken niet met douchemuntjes. De ruime familiedouche bevind zich aan de zijkant van het gebouw, deze ruimte heeft naast een douche ook een toilet en wastafel. Ook minder valide mensen kunnen hier gebruik van maken. Verder is er een wasmachine, centrifuge en koel-vriescombinatie aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

Ligging en activiteiten op de camping

Minicamping Hendriks wijkje ligt in het zuidwesten van de provincie Drenthe, vlakbij de  dorpen Elim en Hollandscheveld in de gemeente Hoogeveen.

Er is voor kinderen veel leuks te beleven. Op de camping is er van alles te doen, speeltoestellen, zandbak en ze kunnen mee helpen met de verzorging van de dieren. Op 10 minuten rijden ligt Attractiepark Slagharen waar je met het hele gezin een leuke dag kunt hebben. Of lekker zwemmen in de recreatieplas Schoonhoven. Als het weer iets minder is, kun je zwemmen in Zwembad de Dolfijn in Hoogeveen. Wil je nog meer ideeën voor een leuk dagje uit, kijk dan eens bij onze receptie, daar hebben wij een wand vol foldertjes.

Wat je wens ook is, wij doen er alles aan om jullie vakantie tot een succes te maken. Heb je vragen of wil je een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op. We geloven dat je pas echt van een vakantie kunt genieten, als de kids zich ook vermaken. Daarom moet u bij onze kindercamping in Drenthe zijn.

Wil je meer informatie over de kindercamping in drenthe? Bekijk dan onze onze kampeer- en huurmogelijkheden

Lekker rijden op Maartje het paardje
Kindercamping in Drenthe
Genoeg zand voor de mooiste bouwwerken
geitjes voeren camping Hendriks Wijkje
BBQ camping Hendriks wijkje